Robotspidser uden filter til Hamilton

Robotspidser uden filter til Hamilton er pidser i meget høj kvalitet, der kan bruges sammen med Hamilton-seriens arbejdsstationer. De sorte spidser kan bruges til forskning og udvikling og andre almindeligt anvendte applikationer med behov for pipettering med høj kapacitet.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Robotspidser uden filter til Hamilton er sterile robotspidser i meget høj kvalitet. Hamilton robotspidser bruges sammen med Hamilton-seriens arbejdsstationer; Hamilton Nimbus, Hamilton Starlet, Hamilton Star og Hamilton Vantage. De sorte spidser kan bruges til forskning og udvikling og andre almindeligt anvendte applikationer med behov for pipettering med høj kapacitet inden for genomik, proteomik, cytomik, immunanalyser, metabolomik og biofarmaceutiske produkter.

Robotspidserne er fremstillet i low retention polypropylen, der giver en ekstra glat inderside, hvilket øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer med.

Spidserne er pakket i separate hulrum. Spidserne i hver kasse har det samme hulrumsnummer for at sikre produktets sporbarhed og ledningsevnens ensartethed. Dertil er det med til at forbedre nøjagtigheden af eksperimentelle resultater, hvilket i høj grad reducerer forskellen mellem de enkelte produkter.

Robotspidserne til Hamilton er fremstillet under streng kvalitetsstyring og kontroltests, hvor de testes for DNA, RNA, proteaser og pyrogen. Spidserne har en meget nøjagtig pasform, der sikres ved at meget fintfølende udstyr bruges til at teste pasformen og lufttætheden mellem spidsen og adapteren for at sikre, at de passer perfekt og er lufttætte. At spidserne har en høj lufttæthed og tilpasningsevne forbedrer den mekaniske præcision af produkterne.

De sorte spidser er underlagt høj kvalitetskontrol, hvor der udtages prøver af et bestemt antal produkter for hver batch til inspektion. Kvalitetskontrollen udføres ved hjælp af nøjagtige og unikke måleværktøjer for at sikre nøjagtigheden og pålideligheden af testresultaterne. På den måde sikres en ensartet og høj kvalitet for hver enkel robotspids.

Kraftig emballage med høj styrke og slagfast blisterpakning med tykke vægge, er med til at sikre produktet under de til tider barske transportforhold.

Specifikationer for Robotspidser uden filter til Hamilton

  • Fremstille af polypropylen (PP) i medicinsk kvalitet.
  • Uden filter.
  • Low retention.
  • Sterile, elektronstrålesterilisering uden kemiske rester.
  • Fri for RNase og DNase
  • Fri for DNA, RNA og pyrogen.
  • Kraftig og slagfast emballage.
  • Høj kvalitetsstyring og kontrol.

 

Robotspidser uden filter

, ,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre