,

Spin Column
rør

Spin Column rør er et specielt system udviklet til oprensning, isolering og separation af biomolekyler.

Se specifikationer og mange fordele længere nede på siden!

Klik for at se ‘Best Practice Guide’

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Spin Column rør er et specielt system udviklet til oprensning, isolering og separation af biomolekyler. Røret har en bred vifte af anvendelser fra DNA til RNA, fra plasmid til viralt og genomisk DNA, fra almindelig PCR-oprensning til næste generations sekventeringsprøveforberedelse.

Anvendelsesområde for Spin Column rør

Molekylærbiologer isolerer ofte plasmid-DNA fra mikrobielle celler til forskellige anvendelser, såsom sekventering, kloning, genterapi og lignende.

Efter at have kørt en polymerasekædereaktion (PCR) er det ofte nødvendigt at adskille PCR-produkterne fra reaktionsblandingen (nukleotider, primere, enzymer og buffer), en proces, der almindeligvis omtales som PCR-oprydning.

Med AHN myTube® spin column system strømlines PCR-oprydningen ved at levere en effektiv DNA-gendannelsesproces. Systemet er en hurtig og overkommelig måde at genvinde koncentreret DNA fra agarosegeler. DNA-gelrensning med AHN spin column rør er en simpel 3-trins proces, der kan opsummeres i de tre ord bind, vask og eluer.

Genomisk DNA-ekstraktion er en fundamental proces inden for molekylærbiologi, der muliggør en række anvendelser, som fx kloning og sekventering. Med spin columns systemet forenkles og fremskyndes processen med genomisk DNA-ekstraktion, hvilket resulterer i nukleinsyrer af høj kvalitet til nedstrøms behandling.

Anatomien i AHN myTube® Spin Column System

 AHN myTube spin column system, også kaldet spinsøjlesystem, inkluderer et standard 0,8 ml rundbundet rør med filter og koblet med 1,5 eller 2,0 ml modtagerrør. Det samlede spinsøjlesystem er designet til at være kompatibel med de mest almindelige centrifugesystemer. AHN myTube spin-søjler kan bruges i centrifuger med centrifugering op til 25.000 x G ved rotor med fast vinkel og i centrifuger med centrifugering op til 30.000 x G ved rotor med fast vinkel. Spinsøjlesystemet har en høj modstandsdygtighed over for ekstreme mekaniske belastninger og kemisk resistens.

Filterrørene er fremstillet af en klar virgin polypropylen i meget høj kvalitet, der ikke vil påvirke reaktionskomponenterne. Spin-søjlerne har en høj initial filtreringshastighed og et optimalt modtagevolumen, hvilket gør dem til et ideelt valg til en lang række biovidenskabelige applikationer.

Spin-søjlerne er forsynet med filtermembraner af høj kvalitet, der opfylder kravene til en række almindelige laboratorieprotokoller. Udvalget af filtermembraner er skræddersyet til de mest specifikke anvendelser. Filtermembranerne er fremstillet af glasfiber eller polyethylen.

Filter fremstillet af glasfiber (GF) anbefales til oprensning af DNA og RNA, forfiltrering af snavsede opløsninger, hurtig flowhastighed og høj partikelbelastningskapacitet

Filter fremstillet af polyethylen (PE) anbefales til partikelfjernelse af grovfiltrering. De kan bruges både som forfilter eller som støttefilter i kombination med andre filtre. Hydrofob og meget god kemisk resistens.

Modtagerrør leveres i 1,5 ml og 2,0 ml volumen. Begge rør er kompatible med myTube® filterrør, da 2,0 ml røret har en universel pasform. Modtagerrøret er gradueret med kalibreringslinjer, der viser klare volumener for at mindske prøvehåndteringsfejl. Ligesom filterrørene er myTube®-modtagerrør fremstillet af førsteklasses autoklaverbar virgin polypropylen fra AHNs ISO 9001-certificerede produktionsfaciliteter.

Bredt anvendelsesområde for AHN myTube® Spin Column System

Som nævnt har AHN myTube® spin-søjler et stort anvendelsesområde. De unikke anvendelser af spin column systemet skitseres bedst ved at beskrive egenskaberne og anvendelsesmulighederne for de forskellige filtre.

Kontakt os for at få gratis prøver af AHN myTube® Spin Column, som du kan teste på din specifikke applikation.

Specifikationer for Spin Column rør

  • 0,8 mL rundbundet rør med filter.
  • RCF op til 25.000 x G ved rotor med fast vinkel.
  • RCF op til 30.000 x G ved swing-out rotor.
  • Fremstillet af FDA-godkendt polypropylen.
  • Ekstra glat inderside.
  • Meget transparent for optimal visualisering.
  • Temperatur fra -80° C til +121° C.
  • Fri for RNase, DNase, DNA, pyrogen og metal.
  • Autoklaverbar.

Specifikationer for modtagerør

  • 1,5 ml eller 2,0 ml.
  • Med konisk bund.
  • Med graduering og skrivefelt.
  • Med ergonomisk, fladt låg.
  • Lågets klik-låsemekanisme giver perfekt tætning og fordampningsbeskyttelse.
  • Låg med gennemtrængelig membran (for nål).

Klik for at se ‘Best Practice Guide’

 

Spin Column System

, , ,

Du kunne også være interesseret i...