Pasteurpipetter
i glas

Pasteurpipetter i glas er ideelle til at dispensere en mindre mængde væske. Pasteurpipetterne er uden graduering, da de primært anvendes til at fordele mindre opløsninger, hvor der ikke er behov for at kunne dispensere en meget præcis mængde. Pipetterne kan påføres en pipettebold, der bruges til at opsuge væsken i pipetten.

Pasteurpipetterne er fremstillet i glas og har en præcis, ensartet form. De fås i længderne 150 og 230 mm, og de fås både med og uden cotton plug. Pasteurpipetterne er non-sterile.

Se flere specifikationer længere nede på siden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Glas-pasteurpipetter – til væskehåndtering til laboratoriet

Pasteurpipetter i glas er en essentiel del af udstyr til dispensering af mindre væskemængder i laboratoriet. Disse pipetter er kendt for deres alsidighed og holdbarhed, da de er fremstillet i glas, hvilket gør dem ideelle til brug i mange forskellige laboratorieapplikationer, herunder kemi, biologi og medicinsk forskning.

Hvorfor vælge pasteurpipetter i glas?

Pasteurpipetterne er designet uden gradueringer, da de typisk anvendes til opgaver, hvor præcis måling ikke er påkrævet. Dette gør dem perfekte til opgaver som overførsel af små opløsninger og reagenser. Med mulighed for at tilslutte en pipettebold, kan du nemt opsuge og dispensere væske uden spild eller kontaminering.

Tilgængelige varianter

Vores glas-pasteurpipetter fås i forskellige længder på henholdsvis 150 mm og 230 mm, hvilket gør det nemt at finde den rette størrelse til dine specifikke behov. Du kan også vælge mellem modeller med eller uden cotton plug, afhængigt af den ønskede anvendelse og krav til sterilitet. Bemærk, at pipetterne leveres non-sterile, så de er velegnede til procedurer, hvor sterilitet ikke er et krav. Disse glas-pasteurpipetter er kendt for deres ensartede form og præcise design, der sikrer pålidelig håndtering af væsker.

Anvendelsesområder

Pasteurpipetter bruges bredt inden for områder som mikrobiologi, bioteknologi og kemisk analyse. De er et væsentligt redskab for laboratorieteknikere, der har brug for en simpel, men effektiv løsning til væskehåndtering.

Specifikationer for pasteurpipetter i glas

  • Fremstillet i glas.
  • 150 og 230 mm lange.
  • Pakket med 4 x 250 stk.
  • Fås både med og uden cotton plug.
Pasteurpipetter Glas

230 mm med cotton plug, 4×250 stk., 230 mm uden cotton plug, 4×250 stk., 150 mm uden cotton plug, 4×250 stk.

Du kunne også være interesseret i...