Cryoansigtsskjold

Cryoansigtsskjold er udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde med forskellige former for flydende kvælstof eller flydende nitrogen. Ansigtsvisiret er ergonomisk, allergivenligt og med justerbar hovedrem og svedbånd. Skærmen er i optisk klasse .

Se mange flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

Cryoansigtsskjold er udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde med forskellige former for flydende kvælstof. Ansigtsskjoldet beskytter brugeren mod stænk ved håndtering af prøver, der opbevares i tøris, flydende gas, flydende nitrogen og lignende. Kan bruges i temperaturer fra -200° til +150 ° C.

Ansigtsskærmen har en meget høj evne til at beskytte brugeren mod stænk fra flydende kvælstof eller flydende nitrogen. Ansigtsvisiret består af en ergonomisk halvskal, der er fremstillet af et allergivenligt kompositmateriale. Hovedremmen er justerbar, og den er let at indstille i forskellige størrelser, så den får en god pasform for brugeren. Ligeledes er ansigtsskjoldet udstyret med et justerbart anti-svedbånd, der giver en bedre komfort.

Selve skærmen er fremstillet i polycarbonat i optisk klasse 1. Ansigtsvisiret kan bruges med almindelige briller og kan let vippes op i en 90° vinkel, hvilket giver en bedre arbejdskomfort. Skærmstørrelsen måler 395 x 240 x 2 mm. Selve visiret er udskifteligt.

Ansigtsvisiret er i meget høj kvalitet og lever op til de strenge regler om sikkerhed og har gennemgået strenge test for at sikre optimal styrke og holdbarhed.

Specifikationer for cryoansigtsskjold

  • Ansigtsskærm fremstillet af allergivenligt kompositmateriale.
  • Linse fremstillet i polycarbonat, optisk klasse 1.
  • Skærmstørrelse 395 x 240 x 2 mm.
  • Skærm med 90° hældningsvinkel.
  • Med justerbar hovedrem.
  • Med justerbart anti-svedbånd.
  • Kan bruges med almindelige briller.
  • Udskifteligt visir.

Produkter fra Cryokit er et specialiseret sortiment af handsker, forklæde, visir og overtrækssko til beskyttelse af operatører i nærvær af eller i direkte kontakt med flydende nitrogen eller andre kryogene gasser. Alle produkter er testet for at sikre optimal styrke og holdbarhed, og de lever op til de strengeste krav.

 

Cryoansigtsskjold

Du kunne også være interesseret i...