Controllere & Repeatere

Pipettering kræver høj nøjagtighed, hvilket også sætter store krav til udstyret. Det er derfor meget vigtigt at have pålideligt og meget nøjagtigt udstyr. DACOS fører et stort udvalg af controllere og repeatere til professionelle laboratorier fra CAPP og AHN. Vi fører både enkeltkanalpipetter, multikanalpipetter, elektroniske pipetter, elektroniske controllere og repeatere samt tilbehør.

Vores produkter findes i flere prisklasser med forskellige egenskaber alt efter opgaven.

Hos DACOS tager vi aktiv del i produktudviklingen i samarbejde med AHN for at kunne optimere vores sortiment og tilbyde de bedste produkter på markedet – og ikke mindst for at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Gennem innovation fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgangene.

Hos DACOS har vi fokus på miljø og bæredygtighed. Vi udvælger så vidt muligt leverandører, der også har en grøn dagsorden og gør en indsats for miljøet. Derfor kan vi tilbyde dig en lang række produkter, der er produceret med omtanke for miljøet, og produkter hvor der allerede i designfasen har være fokus på at minimere mængden af plast, fokus på bortskaffelse eller genbrug af produktet.

Vi tror, at vi sammen kan gøre en forskel og sikre en grønnere fremtid. Besøg DACOS.dk og læs mere om vores og vores leverandørers indsats for en grønnere fremtid.

Viser alle 4 resultater

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre