AHN myDpette
Flaskedispenser

AHN myDpette flaskedispenser håndterer en bred vifte af væsker med stor præcision og nøjagtighed. Den passer til de fleste flaskestørrelser.

Se specifikationer og flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

AHN myDpette flaskedispenser er designet til at håndtere en bred vifte af væsker med præcision og nøjagtighed. Takket være den recirkulerende sikkerhedsventil, der kanaliserer reagensaffald tilbage i flasken under priming, er dispenseren en af ​​de mest miljøvenlige flasketopdispensere med både høj sikkerhed og besparelser.

Den ergonomiske flaskedispenser fungerer med en jævn stempelbevægelse for boblefri dispensering og ubesværet ydeevne selv under krævende laboratorieforhold. Med AHN myDpette flaskedispenser arbejdes der sikkert og komfortabelt takket være dens anti-dryp hætte, der forhindrer utilsigtet udledning. Røret med 360° rotation gør flaskeetiketten synlig hele tiden. Det kompatible teleskoppåfyldningsrør passer til forskellige størrelser af reagensflasker.

Dispenseren leveres med en bred vifte af adaptere, der passer til de fleste almindelige flaskestørrelser. Den fås i fem volumenmuligheder, der dækker området fra 0,25 ml til 50 ml.

Oven i købet leveres AHN myDpette flaskedispenser med et recirkulationsrør, et teleskopisk påfyldningsrør, adaptere (28 mm, 38 mm, 40 mm og 45 mm), en nøgle, en betjeningsvejledning og to års garanti.

Flaskedispenseren er meget holdbar og fremstillet af hårdføre materialer så som keramik, teflon, ETFE, PP, PTFE, FEP og borosilikatglas, og den kan derfor bruges med en bred vifte af laboratoriekemikalier, selv med de fleste aggressive væsker og syrer.

Udstyret med fjederfri ventil er den kemisk resistent, og dens dobbelte gradueringsmærker sikrer volumenlæsning fra begge sider. Desuden er dispenseren fuldt autoklaverbar, og dens unikke stempelmekanisme tillader rengøring af stempel og cylinder uden at forstyrre kalibreringen.

 

AHN Flaskedispenser

5,0-50,0 ml, 1 stk.

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre