CAPPForte
Flaskedispenser

CappForte Flaskedispenser er det ideelle valg til håndtering af stærke og ætsende kemikalier. CappForte Flaskedispenser an anvendes til behandling af syrer, opløsningsmidler og baser på standard og sterile applikationer, da den også er autoklaverbar ved 121°C/250°F.

Betjeningen af CappForte Flaskedispenseren er ekstremt brugervenlig takket være ’slide-and-lock’-volume indstillingsknappen. Tre PP-adaptere til de mest almindelige flaskestørrelser leveres med dispenseren.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

CAPPForte Flaskedispenser er det ideelle valg til håndtering af stærke og ætsende kemikalier. CappForte Flaskedispenser er fremstillet af stærkt kemisk resistente materialer, såsom PTFE, PFA, Borosilicate og Platinum.

Flaskedispenseren kan anvendes til behandling af syrer, opløsningsmidler og baser på standard og sterile applikationer, da den også er autoklaverbar ved 121°C/250°F.

Konstruktionen af CAPPForte Flaskedispenser er baseret på ”Positive Displacement”-princippet, hvor det tætte stempel tørrer glascylinderens vægge og fjerner væsken fuldstændigt. Denne form for konstruktion er ideel til mange typer medier, der normalt betragtes som problematiske at håndtere, såsom reagenser, der har tendens til at krystallisere, viskøse væsker, skumdannende eller dampende væsker.

Betjeningen af CappForte Flaskedispenseren er ekstremt brugervenlig takket være ’slide-and-lock’-volume indstillingsknappen. Både højre- og venstrehåndede brugere kan hurtigt og præcist indstille det ønskede volumen. Afløbsrøret kan drejes, hvilket gør flaskeetiketten synlig til enhver tid. Tre PP-adaptere til de mest almindelige flaskestørrelser leveres med dispenseren.

Specifikationer CAPPForte Flaskedispenser

  • Volumen 0,25-2,5 ml: 0,05 ml volume step, GL 32 thread, 28 + 40 + 45 adaptere GL.
  • Volumen 0,5-5,0 ml: 0,10 ml volume step, GL 32 thread, 28 + 40 + 45 adaptere GL.
  • Volumen 1,0-10,0 ml: 0,20 ml volume step, GL 32 thread, 28 + 40 + 45 adaptere GL.
  • Volumen 2,5-25,0 ml: 0,50 ml volume step, GL 45 thread, 38 + 40 + 38/32 adaptere GL.
  • Volumen 5,0-50,0 ml: 1,0 ml volume step, GL 45 thread, 38 + 40 + 38/32 adaptere GL.

 

CAPPForte Flaskedispenser

, , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.