AHN pipet4u Elektronisk Enkeltkanalpipette

AHN pipet4u® elektronisk enkeltkanalpipette er meget enkel og let at bruge, og den er en af de mest prisvenlige elektroniske enkeltkanalpipetter på markedet.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

AHN pipet4u elektronisk enkeltkanalpipette er meget enkel og let at bruge, og den er en af de mest prisvenlige elektroniske enkeltkanalpipetter på markedet. Med sit kompakte og ekstremt brugervenlige design føles AHNs pipette næsten som en manuel pipette, men den giver dig en bred palette af automatiserede pipetteringsmuligheder.

Afprøv pipetten inden køb

Det er tid til at give din manuelle pipette et hvil og afprøve funktionerne i AHN pipet4u elektroniske enkeltkanalpipette. Med pipetten udføres let funktioner som standardpipettering, blanding og multidispensering med høj præcision. SCS-System, som er et hastighedskontrolsystem, styrer stemplets bevægelser, hvilket giver højeste præcision og nøjagtighed. Viskøse væsker kan nemt behandles med hastighedskontrol og omvendt pipettering. Pipetten er meget let og enkel at bruge, der er ingen indviklede indstillinger eller behov for at gennemgå en lang brugermanual. Kontakt os for at afprøve pipetten inden du køber!

Høj kvalitet og ergonomisk design

Takket være den meget lyse OLED-skærm med ekstra klar synlighed og det ergonomisk design, giver AHN pipet4u pipetten en komfortabel og ubesværet pipettering. Pipetten har et patenterede one-dial system, der giver fuld kontrol over alle seks betjeningsprogrammer, og dermed afhjælper belastningsskader.  De seks programmer er pipettering, dispensering, omvendt pipettering, blanding, autokalibrering og hastighedskontrol. Det nemme selvkalibreringssystem, ESM-System (easy self-calibration management system), tillader brugerkalibrering af pipetten. Brugeren kan kalibrere pipetten til løsninger med forskellig viskositet, systemet kontrollerer også  alle funktioner og indikerer eventuelle fejl. Det nemme selvkalibreringsstyringssystem (ESM) gør, at der kan arbejdes med væsker med forskellig viskositet. Pipetten er i høj kvalitet og har en langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri motor.

AHN pipet4u® elektroniske enkeltkanalpipette overholder EN ISO 8655-1; EN ISO 8655-2; EN ISO 8655-6 og EU-direktiv 98/79/EG.

Specifikationer for AHN pipet4u elektronisk enkeltkanalpipette

  • Komfortabel og ubesværet pipettering.
  • Ergonomisk design.
  • Nem håndtering med patenteret betjeningsknap.
  • 6 forskellige programmer.
  • Let læselig OLED-skærm.
  • SCS-system giver nøjagtig og pålidelig pipettering.
  • Nem selvkalibrering.
  • Autoklaverbar pipettespids ved 120° C i 15 min.
  • Vedligeholdelsesfri motor.

 

AHN pipet4u® pipette

, ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.