DMEM Ham’s F12

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

  • Steril filtreret.
  • Flydende.
  • Opbevares ved +2/+8° C.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

DMEM Ham’s F12 med L-glutamin og med 15 mM Hepes er en blanding af to medier. Undersøgelser for at bestemme ernæringsbehovet for mange celler har været i gang siden Eagles første rapporter. De vigtigste essentielle næringsstoffer blev identificeret, og arbejdet blev fokuseret om kravene til medier til individuelle celletyper. Mange medier designet til disse formål er nu tilgængelige. Blandt de første af disse medier, der oprindeligt blev udviklet til at studere hormonelle krav til celler i kultur, var en blanding af DMEM-medium og Ham’s F12-medium, kendt som DMEM Ham’s F12.

Additiver, såsom antibiotika, bør tilsættes som sterile supplementer til mediet. Opbevaringsbetingelser og holdbarhed vil blive påvirket af arten af suppleret produkt.

DMEM Ham’s F12-medium er beregnet til kun at blive brugt in vitro, i laboratoriet. Brug den ikke i terapi, menneskelig eller veterinære applikationer.

Specifikationer for DMEM Ham’s F12

  • Sterilitet: Steril filtreret.
  • Tilstand: Flydende.
  • Opbevaring: +2/+8° C.
  • Holdbarhed: 12 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: Omgivelsestemperatur.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

Fandt du ikke det helt rette serum eller medium?

Vi kan bestille alle former for sera og medier hjem til dig. Kontakt os blot med dine ønsker, så er vi klar til hjælpe!
Du kan også besøge vores leverandørs hjemmeside, og finde lige nøjagtig det du skal bruge.
Klik og besøg Biowest!

 

Serum og medier

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre