CAPPAero 96
Multikanalpipette

CAPPAero96 Multikanalpipette garanterer nøjagtighed og præcision på en enkelt kanal på tværs af alle kanaler på grund af det specielle design og udformning af CAPP-stempelgang.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

CAPPAero 96 multikanalpipette med 8 og 12 kanaler har en unik konstruktion, der sikrer ekstrem nem montering og udstødning af pipettespidser. Både 8- og 12-kanalpipetter har en ekstern udstødningsarm, der sikrer ergonomisk og ubesværet udstødning af spidsen. Denne unikke konstruktion gør det muligt for tommelfingeren at hvile under spidsudstødning, og det hjælper med at aktivere de andre fingre, hvilket reducerer tommelfingerens arbejdsbyrde betragteligt. Spidsafskydningen sker ved blot et let tryk på den løftede ejektorarm. Derved undgår du overdreven tommelfingerbelastning ved flerkanalpipettering.

Den nederste del af hver 12- og 8-kanalpipette let bøjet for kun at skubbe 2 spidser ud ad gangen! Dette sker så gnidningsløst, som om alle 8 eller 12 spidser blev slynget ud i et tag, men denne specielle konstruktion af den nederste del fordeler trykket og minimerer arbejdsbyrden. Hver spidskegle på CAPP multikanalpipetter er lavet af anodiseret aluminium og har dobbelte O-ringe. Tilsammen eliminerer dette behovet for at ‘hamre’ pipetten ind i spidsstativet for at sikre den optimale spidsmontering. ‘Hamringen’ er et ganske almindeligt problem ved multikanalpipettering med mange andre mærker. Med CAPP multikanalpipette behøver du kun at påføre et let jævnt tryk for perfekt at fastgøre spidserne til næsekeglerne.

Få enkeltkanals nøjagtighed og præcision i en flerkanalpipette

CAPPAero multikanalpipetter garanterer enkeltkanals nøjagtighed og præcision på tværs af alle kanaler på grund af det specielle design og konstruktion af stempelgangen. CAPP 8- og 12-kanals pipetter er utrolig robuste og fuldt autoklaverbare, hvilket giver nem vedligeholdelse. Brugen af anodiseret aluminium og metal til næsekegler i stedet for plastik reducerer væsentligt risikoen for brud på grund af utilsigtet tab og spidsmontering. De lette metalkomponenter og stemplerne i rustfrit stål sikrer en yderst robust ydeevne og giver stabilitet over tid med hensyn til nøjagtighed og præcision. Denne smarte og yderst ergonomiske multikanalpipette er bygget til at holde, den er let at vedligeholde og har en lang levetid.

Specifikationer for CAPPAero 96 multikanalpipette

  • Med soft pipettespidsafskyder, der minimerer brugen af kræfter.
  • Ergonomisk design minimere belastning af tommelfingeren.
  • Meget lav vægt.
  • Nøjagtig dosering af væske over alle kanaler er med til at sikre ens og præcise resultater.
  • Autoklaverbar pipettehus.
  • Volumenlås forhindrer utilsigtet drejning af volumen under pipettering.
  • Den letlæselige tællermekanisme giver nøjagtig indstilling af volumen.
  • Holdbar og robust design sikrer kemisk resistens.
  • Tipkegle designet så den er kompatibel med de fleste brands af pipettespidser.
CAPPAero96, 8 og 12 kanaler

, , , , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...