Cryoovertrækssko

Cryoovertrækssko er udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde i ekstremt kolde miljøer eller ved håndtering af ultrakolde genstande og flydende nitrogen. Beskytter mod temperaturer fra -200° til +150° C.

Se specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Cryoovertrækssko er udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde i ekstremt kolde miljøer eller ved håndtering af ultrakolde genstande og flydende nitrogen. Overtræksskoene beskytter brugeren mod stænk ved håndtering af tøris (-79° C), prøver der opbevares i flydende kvælstof (-86° til -152° C) og håndtering af ultrakolde prøver, der opbevares i flydende nitrogen. Beskytter mod temperaturer fra -200° til +150° C.

Overtræksskoene har en meget høj evne til at beskytte brugeren. De er fremstillet af materialer, der beskytter mod alle former for flydende kvælstof. Materialet er modstandsdygtigt over for både lave og høje temperaturer, som overtræksskoene kan udsættes for, dermed vil skoene ikke blive beskadiget.

Beskyttelsesskoene fra Cryokit er vandtætte og fremstillet af et specielt stof dækket af meget modstandsdygtigt kompositmateriale. Overtræksskoene fastgøres med velcro og har justerbare klikspænder for at sikre en god tilpasning. Skoene er one size.

Cryoovertræksskoene er i meget høj kvalitet og lever op til de strenge regler om sikkerhed. De har gennemgået strenge test for at sikre optimal styrke og holdbarhed.

Specifikationer cryoovertrækssko

  • Til brug for arbejde i ekstremt kolde miljøer.
  • Høj evne til at beskytte mod stænk fra flydende kvælstof.
  • God pasform og fleksibel i brug.
  • Til arbejde i temperaturområder fra -200° til +150° C.
  • Modstandsdygtige, vandtætte og slidstærke.
  • Med velcro og justerbare klikspænder.
  • One size.

Produkter fra Cryokit er et specialiseret sortiment af handsker, forklæde, visir og overtrækssko til beskyttelse af operatører i nærvær af eller i direkte kontakt med flydende nitrogen eller andre kryogene gasser. Alle produkter er testet for at sikre optimal styrke og holdbarhed, og de lever op til de strengeste krav.

 

Cryoovertrækssko

Du kunne også være interesseret i...