Cryohandsker

Cryohandsker er udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde i ekstremt kolde miljøer eller ved håndtering af ultrakolde genstande og flydende nitrogen. Kan bruges i temperaturer fra -200° til +150° C.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Cryohandsker er udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde i ekstremt kolde miljøer eller ved håndtering af ultrakolde genstande og flydende nitrogen. Handskerne er ideelle til sikker håndtering af tøris (-79° C), til prøvehåndtering (-86° til -152° C) og håndtering af ultrakolde prøver, der opbevares i flydende nitrogen. Kan bruges i temperaturer fra -200° til +150° C.

Handskerne har en meget høj evne til at beskytte brugeren ved kontakt med kulde i lang tid. Cryohandskerne er fremstillet af materialer, der giver isolering mod kryogene væsker uden, at de mister deres fleksibilitet og fingerfærdighed. Materialet er modstandsdygtigt over for både lave og høje temperaturer, som handskerne kan udsættes for, dermed vil handskerne ikke blive beskadiget.

Beskyttelseshandskerne fra Cryokit til håndtering af ekstremt kolde genstande er vandtætte og fremstillet af et specielt overtrukket blåt stof med nylon syninger. Indvendig er handskerne isoleret med fleece i polyester (240 gr/m2) og Porelle® polyolefin film. Porelle-membranen sikrer, at handskerne er vandtætte og hjælper til at holde brugerens hånd tør. Handskerne er 38 cm lange for også at beskytte armen.

Handskerne er i meget høj kvalitet og lever op til at strenge regler om sikkerhed og har gennemgået strenge test for at sikre optimal styrke og holdbarhed.

FORSIGTIG: Handskerne er ikke beregnet til nedsænkning i flydende nitrogen eller andre former for flydende kvælstof.

Specifikationer for cryohandsker

  • Til arbejde i ekstremt kolde miljøer.
  • Høj evne til at beskytte mod kontakt med kulde i lang tid.
  • Meget fleksible i brug.
  • Til arbejde i temperaturområder fra -200° til +150 ° C.
  • Modstandsdygtige, vandtætte og slidstærke.
  • Isoleret med Porelle-membran og fleece.
  • Længde på 38 cm for beskyttelse af armen.
  • Handskerne må ikke dyppes eller nedsænkes i flydende kvælstof.
  • Fås i 5 størrelser.

Produkter fra Cryokit er et specialiseret sortiment af handsker, forklæde, visir og overtrækssko til beskyttelse af operatører i nærvær af eller i direkte kontakt med flydende nitrogen eller andre kryogene gasser. Alle produkter er testet for at sikre optimal styrke og holdbarhed, og de lever op til de strengeste krav.

 

Cryohandsker

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...