Dulbecco’s Phosphate
Buffered Saline 10X

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

DPBS er beregnet til vedligeholdelse af pattedyrceller, hvor en kemisk defineret, afbalanceret saltopløsning giver et miljø, der opretholder cellernes strukturelle og fysiologiske integritet in vitro.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Dulbecco’s Phosphate Buffered Saline 10X (DPBS) er uden calcium og magnesium.

DPBS er beregnet til vedligeholdelse af pattedyrceller, hvor en kemisk defineret, afbalanceret saltopløsning giver et miljø, der opretholder cellernes strukturelle og fysiologiske integritet in vitro. DPBS bruges almindeligvis i celleoptællinger som et fortyndingsmiddel til skylning af celler og som en buffer i mange kromatografiske procedurer. DPBS bruges også til at vaske og resuspendere celler under dissociationsprocessen. Dette produkt har hverken calcium- eller magnesiumioner i sin sammensætning, så det hæmmer ikke trypsins aktivitet.

Specifikationer for Dulbecco’s Phosphate Buffered Saline 10X

  • Sterilitet: Steril filtreret.
  • Tilstand: Flydende.
  • Opbevaring: +20° C.
  • Holdbarhed: 48 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: Omgivelsestemperatur.
  • Uden calcium og magnesium.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

Serum og medier

,

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre