,

Magnetomrører
AHN myLab

AHN myLab Magnetic Stirrer er en motorfri omrører med pulsmodus, der vender omrøringsretningen hvert 30. sekund og garanterer en meget grundig blanding af væsker helt op til 800 ml. Du kan justere magnetomrørerens hastighed, og den har en timer-funktion.

Se specifikationer og flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Magnetomrører AHN myLab er en motorfri omrører, ideel til applikationer inden for forskning, analytiske og biologiske laboratorier, skoler, apoteker osv. Denne magnetiske omrører har en holdbar, kemikaliebestandig og korrosionssikker overflade i rustfri stål, som er let at tørre af og rengøre.

Omrøren har en avanceret mikroprocessorkontrol med praktisk berøringstastatur, der giver en hurtig og præcis indstilling og opretholder en nøjagtig hastighed. Den magnetiske omrører har en hukommelsesfunktion, der gemmer de sidste kørselsparametre, så sidst udførte arbejde let kan genoptages. Hastigheden kan indstilles fra 15 til 1.500 rpm i trin på 50 rpm og en timer, der går fra 1 til 99 minutter eller uendeligt. Med omrøren fra AHN er det let at opretholde en kontinuerlig drift.

Den universale omrører fylder meget lidt på arbejdsbordet takket være det kompakte design. Den har ingen bevægelige dele, hvilket gør den næsten vedligeholdelsesfri.

Omrøren AHN myLab® Magnetic Stirrer er udstyret med et stort baggrundsbelyst LCD-display, der giver et let overblik over tid og hastighed.

Med pulsmodus, der vender omrøringsretningen hvert 30. sekund, garanterer omrøren en meget grundig blanding af væsker helt op til 800 ml. Overfladen på omrøren er vandtæt og IP 65-kompatibel. Der medfølger 1 stk. robust PTFE-omrøremagnet (25 x 8 mm).

Bemærk: For at maksimere ydelsen på din AHN myLab magnetisk omrører anbefaler AHN, at du bruger vores originale teflonbelagte 25 mm omrøremagneter med høj styrke. Én enhed leveres med hvert instrument.

Innovativt design

 • Slank profil – kun 13,2 mm.
 • Baggrundsbelyst LCD-display.
 • Fladt design sikrer let rengøring.
 • Vedligeholdelsesfri.

Specifikationer magnetomrører AHN myLab

 • Justerbar hastighed fra 15 – 1.500 rpm med intervaller på 50 rpm.
 • Maks. kapacitet 800 ml.
 • Timerindstilling fra 1 – 99 min. og uendelig.
 • Hukommelsesfunktion for sidst kørte kørsel.
 • Pulsfunktion fungerer i 30 sekunder i hver retning, giver forbedret blanding.
 • Anbefalet størrelse på omrøremagneter er 8 x 25 mm.
 • Dimensioner (BxLxH) 156 x 110 x 13,2 mm.
 • Vægt 400 g.
 • Vandafvisende – IP 65-kompatibel.
 • 1 stk. PTFE-coated omrøremagnet medfølger.

Ekstra omrøremagneter sælges separat. Klik og se mere!

 

Fokus på slutbrugeren

I mere end 20 år har AHN Biotechnologie GmbH været en OEM-producent af forbrugsartikler for mange førende life science-brands og distributionsselskaber i Tyskland og på verdensplan.

AHN har også deres eget brand af laboratorieudstyr i høj kvalitet herunder pipettespidser og apparaturer, myLab®. MyLab-produkterne bringes på markedet med én ting i tankerne; slutbrugeren. En bred vifte af centrifuger, omrører, rysteborde og blodvendere er tilgængelige i forskellige størrelser samt med mere tilbehør og flere funktioner end de fleste af konkurrenternes apparaturer.

AHN er en pålidelig partner og leverandør af laboratorieudstyr til akademiske, forsknings- og diagnostiske laboratorier over hele verden. Med AHN myLab® ser vi frem til at samarbejde med dig om at levere apparaturer til dit laboratorie, der kan være med til at gøre hverdagen lettere.

AHNs mål er at tilbyde markedets bedste ’value for money’ på pipettespidser og andre AHN-produkter.

 

AHN myLab® Magnetic Stirrer

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre