Sodium Pyruvate

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

  • Steril filtreret.
  • Flydende.
  • Opbevares ved +2/+8° C.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Sodium Pyruvate er en 100 mM (11 g/l) opløsning fremstillet i vand af cellekulturkvalitet. Den er velegnet til cellekulturforskning ved 1 mM (0,11 g/l).
Pyruvat, anionen af ​​pyrodruesyre, er slutproduktet af glykolysevejen, hvorved glukose er omdannet til pyruvat med produktion af ATP. I mitokondrierne af aerobe organismer, pyruvat omdannes til acetylcoenzym A, som igen oxideres fuldstændigt til CO2. Når ilt ikke er tilstede i tilstrækkelige mængder, metaboliseres pyruvat til laktat. I anaerobe organismer som for eksempel gær omdannes pyruvat til ethanol. Ved gluconeogenese omdannes pyruvat til glucose. Andre egenskaber ved pyruvat er dets metaboliske egenskaber, der evne til omdannelse til alanin ved transaminering og til oxaloacetat ved carboxylering.

Sodium Pyruvate er beregnet til kun at blive brugt in vitro, i laboratoriet. Brug den ikke i terapi, menneskelig eller veterinære applikationer. Må ikke anvendes, hvis opløsningen er uklar eller indeholder bundfald. Andre tegn på forringelse kan omfatte forringelse af resultater.

Specifikationer for Sodium pyruvate

  • Sterilitet: Steril filtreret.
  • Tilstand: Flydende.
  • Opbevaring: +2/+8° C.
  • Holdbarhed: 48 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: Omgivelsestemperatur.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre