CAPPController Motoriseret Pipette Controller

CappController er en motoriseret pipette controller i et meget let men robust design. Ideel til at blande væsker når der skal sikres hurtig og ensartet arbejde. Det tager mindre end 10 sekunder at fylde en 50 ml pipette. Controlleren er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Log ind eller opret log ind for at se priser og købe hos DACOS!

Varenummer (SKU): PA-100 Kategori: Tags: ,

CAPPController Motoriseret Pipette Controller er en pipettecontroller i et meget let men robust design. Pipetten er ideel til at blande væsker, og ideel når der skal sikres hurtig og ensartet arbejde. CAPPConstroller er udstyret med en knap, der kan skifte mellem højeste og laveste tempo, hvilket sikrer en meget hurtig arbejdsgang.

Controlleren vejer kun 167 g inklusiv litiumbatteriet, hvilket er med til at skåne brugeren ved brug over lang tid. CAPPController har justerbar hastighed og det tager mindre end 10 sekunder at fylde en 50 ml pipette.

CAPPController har ekspress-pipettering, og udskiftelige 0,2 µm PTFE-filtre fungerer som en bremse, når overfyldning finder sted. Den udskiftelige pipetteholder er i silikone og passer til både glas- og plastpipetter i volumenområdet 0,1 ml til 100 ml. Controlleren har dampventil til udluftning af ætsende væsker og dampe.

Litiumbatteriet er meget holdbart og kan holde strøm i hele 12 timer med hyppig brug. Pipetten kan bruges under opladning.

Fordele ved CAPPController Motoriseret Pipette Controller

  • Robust design.
  • Vejer kun 167 g.
  • Kraftig motor.
  • Justerbar hastighed, tager mindre end 10 sekunder at udfylde 50 ml.
  • Litiumbatteri med lang holdbarhed.
  • Autoklaverbar kegle (beslag til pipette) er let at aftage.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.