CAPPController
Motoriseret Pipettecontroller

CappController er en motoriseret pipette controller i et meget let men robust design. Ideel til at blande væsker når der skal sikres hurtig og ensartet arbejde. Det tager mindre end 10 sekunder at fylde en 50 ml pipette.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Log ind eller opret log ind for at se priser og købe hos DACOS!

Varenummer (SKU): PA-100 Kategori: Tags: ,

CAPPController Motoriseret Pipette Controller er en pipettecontroller i et meget let men robust design. Pipetten er ideel til at blande væsker, og ideel når der skal sikres hurtig og ensartet arbejde. CAPPConstroller er udstyret med en knap, der kan skifte mellem højeste og laveste tempo, hvilket sikrer en meget hurtig arbejdsgang.

Controlleren vejer kun 167 g inklusiv litiumbatteriet, hvilket er med til at skåne brugeren ved brug over lang tid. CAPPController har justerbar hastighed og det tager mindre end 10 sekunder at fylde en 50 ml pipette.

CAPPController har ekspress-pipettering, og udskiftelige 0,2 µm PTFE-filtre fungerer som en bremse, når overfyldning finder sted. Den udskiftelige pipetteholder er i silikone og passer til både glas- og plastpipetter i volumenområdet 0,1 ml til 100 ml. Controlleren har dampventil til udluftning af ætsende væsker og dampe.

Litiumbatteriet er meget holdbart og kan holde strøm i hele 12 timer med hyppig brug. Pipetten kan bruges under opladning.

Fordele ved CAPPController Motoriseret Pipette Controller

  • Robust design.
  • Vejer kun 167 g.
  • Kraftig motor.
  • Justerbar hastighed, tager mindre end 10 sekunder at udfylde 50 ml.
  • Litiumbatteri med lang holdbarhed.
  • Autoklaverbar kegle (beslag til pipette) er let at aftage.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre