CAPPEXPell Plus384® Pipettespidser Low Retention

CAPPEXPell Plus384® Pipettespidser Low Retention er pipettespidser af høj kvalitet, som er specielt designet til pipettering med CAPPAero384.

CAPPEXPell Plus er pipettespidser i meget høj kvalitet. Pipettespidserne er sterile og fås både med og uden filter.

Se specifikationer længere nede på siden.

CAPPEXPell Plus384® Pipettespidser Low Retention er pipettespidser af høj kvalitet, som er specielt designet til pipettering af 384-brønds PCR-plader med CAPPAero384.

Low retention pipettespidser er ideelle til viskøst materiale, da den optimerede og ekstremt glatte inderside øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer med ud. Samtidig reduceres bindingen af DNA, RNA og proteiner til et minimum. Dertil vil du med CAPPEXPell Plus384® pipettespidserne markant reducere spildet af dyre reagenser.

Pipettespidserne fås også med filter, der effektivt forhindrer krydskontaminering på grund af aerosoldannelse (såsom DNA), og som forhindre overførsel fra toksisk, smitsom, radioaktivt eller andet farligt materiale.

Fordele ved CAPPEXPell Plus384® Pipettespidser Low Retention

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Low retention.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Sterile.
  • Med eller uden filter.
  • Leveres i rack.

Generelt om pipettespidser

Med mere end 25 års ekspertise som producent af pipetter har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav.

CAPP tilbyder en bred vifte af pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

Alle pipettespidser leveres i autoklaverbare racks der er pakket i brugervenlige og pladsbesparende dispenserbokse med 10 stativer (gælder for størstedelen af størrelserne) eller 8 stativer til 1 ml spidserne.

Pipettespidserne fra CAPP er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Spidserne er certificeret fri for DNase, RNase, DNA/RNA og pyrogen.

 

CAPPExpell Plus384

,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.