,

CAPPSolo
Enkeltkanalpipette
med Variabel Volumen

CAPPSolo Enkeltkanalpipette med variabel volumen er en prisvenlig og robust pipette til væskehåndtering. Pipetten er ideel til forsknings-, kliniske og akademiske laboratorier samt til undervisningsbrug, til diagnostiske laboratorier og opstartslaboratorier med begrænsede budgetter.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPPSolo enkeltkanalpipette med variabel volumen er en prisvenlig og robust pipette i høj kvalitet. Pipetten er ideel til forsknings-, kliniske og akademiske laboratorier, der kræver høj kvalitet uden at sprænge budgettet. Desuden er den ideel til undervisningsbrug samt til diagnostiske- og opstartslaboratorier med begrænsede budgetter.

Pipetten har fremragende kalibreringsegenskaber og en præcis volumenjusteringsmekanisme. Disse funktioner sikrer meget nøjagtig volumendispensering, hvilket gør det nemt at indstille den ønskede væskevolumen. Den låsbare tællermekanisme og den meget nøjagtige volumenjusteringsfunktion giver en meget nøjagtig og let gentagelig væskedispensering. CAPPSolo giver altid den præcise volumen, uanset om der pipetteres 0,1 µl eller 10.000 µl.

Den lave vægt gør det nemt at pipettere store prøvevolumener komfortabelt. Det velafbalancerede korpus reducerer unødvendig vægt uden at gå på kompromis med mikropipettens kvalitet. Dermed reduceret CAPPSolo enkeltkanalpipette risikoen for af gentagne belastningsskader hos brugerne. Stempeldesignet på CAPPSolo er skræddersyet til ubesværet væskeoverførsel, ligeledes for at minimere risikoen for arbejdsskader. Dertil er stempelmekanismen på enkeltkanalpipetterne koblet med en låsbar tæller, som forhindrer utilsigtet rotation, mens den automatiske pipette er i brug.

De populære CAPPSolo pipetter er designet til langvarigt brug. Hver mikropipette har et robust korpus, der kan modstå hverdagens stød og slag, der ellers ville ødelægge de fleste automatiske pipetter. Desuden har enkeltkanalpipetterne høj kemisk modstandsdygtighed over for almindelige laboratoriekemikalier og opløsningsmidler. Den varmebestandige materialekonstruktion betyder, at de sikkert kan autoklaveres flere gange uden negativ påvirkning.

CAPPSolo automatiske pipetter er designet til laboratoriemiljøer med flere brugere, hvorfor tilpassede farvekodede gummiindsatser medfølger. Disse aftagelige gummiindsatser gør det nemt at kategorisere og personliggøre pipetterne. For eksempel kan hver bruger have deres egne farvekodede mikropipetter, eller farvekodningen kan bruges til kategorisering af  pipetter i indstillede volumenkapaciteter for at lette arbejdsgangen.

CAPPSolo pipetterne opfylder de nødvendige standarder for nøjagtighed og præcision. Pipetterne er kompatible med CAPP EXPellPlus pipettespidser og med de mest almindelige brands af pipettespidser på markedet.

Fordele ved CAPPSolo enkeltkanalpipette med variabel volumen

  • Farvekodet, hvilket giver en hurtig og nem visuel identifikation af pipetter med forskellige volumenkapaciteter.
  • Finjusteret for at sikre høj nøjagtighed, præcision og langvarig kalibrering.
  • Pipetten vejer meget lidt, hvilket reducerer risikoen for gentagne belastningsskader.
  • Stempeldesign minimerer risikoen for belastningsskader.
  • Volumenlås forhindrer utilsigtet drejning under pipettering.
  • Robust, så den kan modstå de hårdeste laboratorieforhold inklusive kemisk eksponering, dråber og autoklavering.
  • Tipkegle designet så den er kompatibel med de fleste brands af pipettespidser.

Se hvordan CAPPSolo enkeltkanalpipette vedligeholdes

Variabel volumen

, , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre