Bovine Serum Albumin Lyophilised pH ~7

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

  • Steril filtreret.
  • Flydende.
  • Opbevaring ved +2/+8° C.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Bovine Serum Albumin Lyophilised pH ~7 fremstilles i en to-trinsproces, der starter med ethanolfraktioneringsprocessen efterfulgt af et caprylsyrestabiliseret varmechok-efterbehandlingstrin, som yderligere renser bovint serum albumin (BSA) ved at fjerne resterende globulinproteiner. BSA udgør ca. 60 % af alle proteiner i animalsk serum. Det bruges almindeligvis i cellekulturprotokoller, især hvor proteintilskud er nødvendigt, og de andre komponenter i serum er uønskede. I cellekultur bruges den primært som bærer af små molekyler. På grund af sin negative ladning binder BSA vand, salte, fedtsyrer, vitaminer og hormoner og bærer derefter disse bundne komponenter mellem væv og celler. Bindingskapaciteten gør også BSA til et effektiv fjernelsesmiddel til at fjerne giftige stoffer, herunder pyrogener, fra mediet.

Albuminer er let opløselige i vand og kan kun udfældes ved høje koncentrationer af neutrale salte, såsom ammoniumsulfat. Opløsningsstabiliteten for BSA er meget god (især hvis opløsningerne opbevares som frosne alikvoter). Faktisk anvendes albuminer ofte som stabilisatorer for andre solubiliserede proteiner (fx labile enzymer). Imidlertid koaguleres albumin let af varme. Når det opvarmes til 50° C eller derover, danner albumin ganske hurtigt hydrofobe aggregater, som ikke vender tilbage til monomerer efter afkøling. Ved noget lavere temperaturer forventes aggregering også at forekomme, men ved relativt lavere hastigheder. Humane og kvægalbuminer indeholder 16 % nitrogen og bruges ofte som standard i proteinkalibreringsundersøgelser. Albumin bruges til solubiliselipider og bruges også som et blokeringsmiddel i Western blots eller ELISA applikationer.

Alle kvægproteiner kommer fra Bovine Spongiform Encephalopathy-frie lande eller erklæres Bovine Spongiform Encephalopathy-fri af de europæiske myndigheder.

Specifikationer for Bovine Serum Albumin Lyophilised pH ~7

  • Sterilitet: Steril filtreret.
  • Tilstand: Flydende.
  • Opbevaring: +2/+8° C.
  • Holdbarhed: 36 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: Omgivelsestemperatur.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

, ,

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre