,

Macrotips
5 og 10 ml

Macrotips 5, 5,5 og 10 ml er i høj kvalitet og derfor et godt valg, når der ønskes stabile og pålidelige resultater. Pipettespidserne leveres i selvforseglende plastikposer, der sikrer let brug og opbevaring.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Macrotips 5 og 10 ml i bulk er i høj kvalitet og derfor et godt valg, når der ønskes stabile og pålidelige resultater. Pipettespidserne leveres i selvforseglende plastikposer, der sikrer let brug og opbevaring. Spidserne kan bruges direkte fra posen eller bruges til manuel opfyldning af racks. Macrotips er ideelle til omkostningsfølsomme projekter. Spidserne er af meget høj kvalitet og er fremstillet under strenge betingelser. De er certificeret fri for RNase, DNase, DNA og pyrogen. Hver enkel pose er forsynet med en etikette, der viser katalog- og batchnummer for let identifikation.

Spidserne kommer fra producenter med mange års ekspertise, og som derfor har den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav. Pipettetips i bulk er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Macrotips er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen. Spidserne er med graduering, hvilket giver et hurtigt og let overblik over volumen, og samtidig minimere risikoen for fejl.

Fordele ved Macrotips 5, 5,5 og 10 ml

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Leveres i selvforseglende plastikposer.
  • Universale.
  • Med graduering.
  • Uden filter.
  • Sterile og non-sterile.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase, DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen og PCR-hæmmere.

 

Macrotips 5 og 10 ml

, , , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.